Stefan Verpoten
Tuin- en landschapsarchitect

Ranstsesteenweg 62
2531 Boechout
0496222891
stefan@groeneruimte.be
BTW BE0633402575

Voorstelling Groene Ruimte

Groene Ruimte is een eigentijds ontwerpbureau voor tuinen. Het ontwerpen, adviseren en realiseren van stadstuinen, daktuinen en landschappelijke tuinen gebeurt op een hedendaagse, tijdloze en stijlvolle manier. Ook de uitvoering van de ontwerpen neemt Groene Ruimte ter harte. Dit gebeurt met veel zorg  en  met oog voor duurzame plant- en verhardingsmaterialen. Binnen Groene Ruimte zorgt een ploeg van bedreven vakmensen voor een mooie verwezenlijking van je tuinontwerp. Groene Ruimte is sinds 1995 actief en werkt al die tijd met dezelfde mensen, ook deze samenwerking is duurzaam.

Werkwijze

Aan de hand van een vrijblijvende kennismaking en een verkennend gesprek wordt onze werkwijze verduidelijkt.  Na het elkaar vinden in een samenwerking worden wensen, mogelijkheden, budget en bestaande toestand van de buitenruimte in kaart gebracht.  Met deze voorontwerpfase, waarin de bewoners centraal staan en hun noden worden ingevuld, wordt verder gewerkt naar een definitief ontwerp waar planten, materialen, verlichting, ruimte en indeling een duidelijke plaats krijgen. Op dit moment is er een uitvoerbaar idee en een duidelijke prijsopgave waar de klant met ons, met een collega of door zichzelf de tuin vorm laat krijgen. De tuin is klaar voor gebruik en geniet nog een jarenlange evolutie in groei en sfeer. Ook hier staan we klaar om jullie te vergezellen.

Visie

Elk stukje groen verdient de nodige aandacht. Het is een rustpunt in ons drukke leven en bepaalt mee de sfeer van onze ruimere omgeving en leefwereld. Hierin is het belangrijk dat vormen, lijnen en materialen de natuur ondersteunen en niet overtreffen. Dit maakt een tuin vanzelfsprekend en geeft eenvoud en rust aan zijn bewoner. Deze elementen geven een duurzame voldoening,  juist omdat de natuur onoverwonnen blijft.